Filmska premiera študentskega filma Razodetje

Mali čudež imenovan Razodetje

Celovečerni igrano-dokumentarni film RAZODETJE je delo absolventke Ekonomske šole Novo mesto, višje strokovne šole smer medijska produkcija, Sare Krevelj, ki je vrhunsko opravila delo scenaristke in režiserke in s številčno filmsko zasedbo naredila pretresljiv in ganljiv film, ki je v razprodanem Kulturnem domu v Krškem, 2. 4., doživel na premieri stoječe ovacije navdušenja  petstotih gledalcev različnih generacij. Domen Zupančič, prav tako absolvent ESNM, VSŠ, Sarina desna roka, je kot direktor fotografije ustvaril vrhunsko filmsko fotografijo, ki nas je prevzela.  Igralke in igralci, med njimi v glavnih vlogah tudi študenta medijske produkcije, Luka Cigale in Marsel Lovrinović, sta prikazala svoje skrite talente in zablestela na filmskem platnu.

Film Razodetje žlahtno melodramatičnega žanra je mali čudež, ki je nastal kot diplomsko delo na ESNM, VSŠ (pod mentorstvom Maje Weiss in Uroša Raztresna). S trdim delom Sare in Domna ter močno vizijo režiserke je v teku leta iz kratkega filma nastal dolgometražni film. Posebna hvala vsem sponzorjem, predvsem ABRAMS produkciji, ki je odprla vrata mladima talentoma in jima pomagala do filma, ki ga je možno prikazovati tudi v kinih.

Film je pripoved v treh zgodbah, ki so navdihnjene z resničnimi dogodki, ko so protagonisti zrli smrti v oči. Obravnava izgubo noge, nepričakovano bolezen in predajo obupu.

Na gledalca deluje katarzično in ga očisti lastnih bolečin in nagovori k novim začetkom.

Toplo priporočam, da si ogledate Razodetje nove mlade “razodete” generacije v kinih, saj vas njihov film, nastal pod režijo 21. letne Sare Krevelj, ne bo vas pustil ravnodušne.

Maja Weiss, mentorica

 

Domen (direktor fotografije) in Sara (režiserka filma)
Domen (direktor fotografije) in Sara (režiserka filma)

Zadnje objave

Turistična tržnica

07 393 32 67 referat@esnm.si Facebook Youtube Instagram Spletna učilnica Izpiti Obvestila eAsistent Obvestila Predavanje

Januar

April 07 393 32 67 referat@esnm.si Facebook Youtube Instagram Spletna učilnica Izpiti Obvestila eAsistent Poročilo

Follow Us